Kyllingebryst Red Curry
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Jane Indsendt : |
|
|
Skær kyllingebrysterne i mindre stykker. Drys med salt og hvid pebder.
Hak hvidløg og chilipeber. Rens grøntsagerne og skær i mindre stykker. Kom lidt olivenolie på en varm dyb pande - wok eller gryde. Svits hvidløg og chilipeber hurtigt. Kom kyllingestykkerne heri og svits på begge sider nogle minutter. Kom forårsløg og broccoli i gryden, 1-2 tsk. red curry paste kommes i (er stærkt så pas på og nøjs med lidt ad gangen). Tilsæt 2 dl. kyllingefond og 1 ds. kokosmælk - rør forsigtigt rundt, og lad simre under låg ca. 5 min. Kom de de småtskårne champignons i gryden og kog videre nogle minutter -kun lige så broccolien stadig er sprød. Jævn evt. saucen med en anelse maizenamel og smag til med salt, peber, evt. lidt mere red curry paste, hvis smagen ønskes stærkere og endelig 1 tsk. rørsukker, som fremhæver smagsstofferne. Server kogt ris til retten og evt. en god flûte. Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 23461 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne