Sukkerbrødskage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
1/3 af smørret smuldres i melet. Lægges på et bord; et hul laves i midten og rom og æg hældes i. Det samles nu med hænderne og æltes, til det kan slippe. Så rulles det ud med en kagerulle i 1 cm's tykkelse. Resten af smørret lægges på den ene halvdel af dejen og dækkes med den anden halvdel. Med kagerullen bankes smørret og rulles i dejen, der lægges sammen i 16 lag, første gang lagt en gang sammen, så to og tre gange i tre og to gange i fire lag - der må stadig strøs mel på bordet, at dejen ikke skal hænge i. Tilsidst rulles dejen ud i 1 cm's tykkelse, skæres i firkanter med et sporejern, sættes på plader og bages ved 225 grader, til de er gyldne
|
|
Opskriften er vist 18870 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne