Andebryst i appelsin
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt af : Rikke Ljungstrøm Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit fedtet på andebrysterne i tern. Drys med salt og peber. Skær appelsinerne i både. Læg stjerneanis på kødet og kom andebrysterne i stegeposen med appelsinstykkerne. Klip et lille hul i stegeposens hjørne så dampen kan slippe ud!
Læg poserne i et ildfast fad og stil det i ovnen i 15-20 min ved 190 grader C. alm. ovn. Tag fadet ud af ovnen og hæld saftens over i en gryde. Pak kødet ind og lad det hvile mens saucen laves. Skyen jævnes med maizena og smages til med andeboillon, salt, peber og fløde. Ved servering skæres brysterne ud i tynde skiver. Drys med lidt fint salt. |
|
Opskriften er vist 70217 gange,
og udskrevet 1674 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2014-12-17 22:06:22 Lækkert m stjerneanis og appelsin som krydderi. Jeg lavede en portion til 5 mennesker og må sige at efter 20 minutter ved 190 grader var andebrysterne stadig rå. De fik i mindst 45 minutter før de var nok. Derefter var de rigtig gode og sovsen lækker. Knud - 2012-12-22 10:24:20 Det er godt at grille andebrysterne i ovnen lige inden de skal skæres ud. Stella - 2012-10-10 11:18:52 Bliver skindet sprødt når man gør det på denne måde med stegeposen? Bodil, København - 2010-01-12 22:48:20 Lækker, nem at gå til. Rikke Ljungstrøm - 2008-02-24 17:20:45 Appelsinerne skal selvfølgelig skrælles før de lægges i posen. Desuden er det rigtig godt med lidt salat og hasselbach kartofler til! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne