Andebryst i appelsin

Andebryst i appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke Ljungstrøm

Indsendt :      Red :
Andebryst i appelsin, billede 4 Andebryst i appelsin, billede 1 Andebryst i appelsin, billede 2 Andebryst i appelsin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
1.5 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
5 Stjerneanis, hele
   
1 dl. Andebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Snit fedtet på andebrysterne i tern. Drys med salt og peber. Skær appelsinerne i både. Læg stjerneanis på kødet og kom andebrysterne i stegeposen med appelsinstykkerne. Klip et lille hul i stegeposens hjørne så dampen kan slippe ud!

Læg poserne i et ildfast fad og stil det i ovnen i 15-20 min ved 190 grader C. alm. ovn. Tag fadet ud af ovnen og hæld saftens over i en gryde. Pak kødet ind og lad det hvile mens saucen laves.

Skyen jævnes med maizena og smages til med andeboillon, salt, peber og fløde.

Ved servering skæres brysterne ud i tynde skiver. Drys med lidt fint salt.





karakterer:
Opskriften er vist 70059 gange,
og udskrevet 1673 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3645 (867 kcal)
KJ pr. Pers. 1822 (433 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. Pers. 500 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 364 KJ (86 kcal)
Protein 12.3 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-12-17 22:06:22
Lækkert m stjerneanis og appelsin som krydderi. Jeg lavede en portion til 5 mennesker og må sige at efter 20 minutter ved 190 grader var andebrysterne stadig rå. De fik i mindst 45 minutter før de var nok. Derefter var de rigtig gode og sovsen lækker.

  -   2012-12-22 10:24:20
Det er godt at grille andebrysterne i ovnen lige inden de skal skæres ud.

  -   2012-10-10 11:18:52
Bliver skindet sprødt når man gør det på denne måde med stegeposen?

  -   2010-01-12 22:48:20
Lækker, nem at gå til.

  -   2008-02-24 17:20:45
Appelsinerne skal selvfølgelig skrælles før de lægges i posen. Desuden er det rigtig godt med lidt salat og hasselbach kartofler til!