Stamppot (Kålgryde)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Holland Indsendt : Red : |
|
|
Varm det klarede smør op i en gryde og brun kødet heri på alle sider.
Varm kødbouillonen op og hæld den ned til svinekødet.
Lad det simre under låg i 15 minutter.
Gør hvid- og rødkål i stand, del dem i kvarte, skær stokken bort og høvl kålen til strimler. Læg den ned til svinekødet og lad ingredienserne koge videre under låg i 20 minutter. Skræl kartoflerne, skyl dem og skær dem i kvarte. Læg dem ned til kødet, krydr med salt og lad det koge i yderligere 30 minutter. Tag kødet op og skær det i tern. Rør godt rundt i grønsagerne, så kartoflerne bliver groft moset. Tilsæt smørret, krydr gryderetten med salt og peber og server. Anret kødternene oven på grønsagerne. |
|
Opskriften er vist 16896 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne