Stamppot (Kålgryde)

Stamppot (Kålgryde), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Holland

HollandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Klaret smør
600 g.svinebov
1 l.kødbouillon
500 g.hvidkål
500 g.rødkål
500 g.kartofler
 salt
 peber
50 g.smør
 
Opskrift:
Varm det klarede smør op i en gryde og brun kødet heri på alle sider. Varm kødbouillonen op og hæld den ned til svinekødet. Lad det simre under låg i 15 minutter.

Gør hvid- og rødkål i stand, del dem i kvarte, skær stokken bort og høvl kålen til strimler. Læg den ned til svinekødet og lad ingredienserne koge videre under låg i 20 minutter.

Skræl kartoflerne, skyl dem og skær dem i kvarte. Læg dem ned til kødet, krydr med salt og lad det koge i yderligere 30 minutter.

Tag kødet op og skær det i tern. Rør godt rundt i grønsagerne, så kartoflerne bliver groft moset. Tilsæt smørret, krydr gryderetten med salt og peber og server.

Anret kødternene oven på grønsagerne.





karakterer:
Opskriften er vist 17034 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu