Grønsagsrisotto med kalkunbacon

Grønsagsrisotto med kalkunbacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Edina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
2 gulerødder
1 porre
2 spsk.olie
2.5 dl.ris
4.5 dl.vand
1 bouillonterning
1 tsk.karry
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
0.5 pk.kalkunbacon
 
Opskrift:
Pil og hak løget, skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Porren renses grundigt, og skæres i tynde skiver.

Varm olien i en gryde, og svits grøntsagerne. Risen hældes i og svitses lidt med grøntsagerne. Vandet hældes i, bouillonterningen og krydderierne. Læg låg på og skru ned for kogepladen, det skal småkoge mens der røres af og til.

Baconen skæres i små stykker, og ristes på en pande. Når der så skal serveres, så kom baconen over risottoen.

Så er endnu en lækker ret serveret.





karakterer:
Opskriften er vist 12400 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-06 14:31:45
Denne opskrift er bare som den skal være. Nem,billig,ligger let i maven og man kan spise meget af den.Rigtig god til mine børn.Man kan også bruge pølser.Men tak for den

  -   2008-04-21 11:52:25
Det er en rigtig lækker opskrift :)