Grønsagsrisotto med kalkunbacon
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt af : Edina Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løget, skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Porren renses grundigt, og skæres i tynde skiver.
Varm olien i en gryde, og svits grøntsagerne. Risen hældes i og svitses lidt med grøntsagerne. Vandet hældes i, bouillonterningen og krydderierne. Læg låg på og skru ned for kogepladen, det skal småkoge mens der røres af og til. Baconen skæres i små stykker, og ristes på en pande. Når der så skal serveres, så kom baconen over risottoen. Så er endnu en lækker ret serveret. |
|
Opskriften er vist 12400 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer lene - 2010-07-06 14:31:45 Denne opskrift er bare som den skal være. Nem,billig,ligger let i maven og man kan spise meget af den.Rigtig god til mine børn.Man kan også bruge pølser.Men tak for den Michelle Bergmann - 2008-04-21 11:52:25 Det er en rigtig lækker opskrift :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne