Grøntsagsbøffer med kartoffelmos og brunet smør
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : |
|
|
Kom kødet i en skål og krydr godt med salt og peber. Vask, afdryp og hak persillen. Tilsæt grøntsagerne og persillen til kødet og bland det godt sammen. Form fire bøffer og vend dem i mel, sammenpisket æg og rasp. Steg dem derefter gyldne i halvt olie og halvt smør på en pande - ca. 5 minutter på hver side.
Mos: Kog kartoflerne i vand uden salt til de er helt møre. Sigt vandet fra og lad dem dampe af. Krydr med salt og peber. Varm mælk og smør op og pisk i mosen. Smør: Brun smørret i en lille gryde, kom derpå kapers, skalotteløg og citronsaft i. Server bøfferne med mos ved siden af og brunet smør. Tips: du kan evt. snitte nogle rosenkål, smørriste dem hårdt og komme dem over bøfferne. |
|
Opskriften er vist 9059 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne