Vintersuppe 03
Indsendt af : Alvig Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne skæres i tynde skiver. Gulerøder og persillerod skæres i terninger.
Grønsagerne svitses i en gryde i margarinen. Melet røres til jævning og heldes over. Salt krydderier og bouillon tilsættes. Suppen småkoger under låg ca. 15 min. Smages til med salt og peber og serveres med hakket persille. Tips: servere flutes til. |
|
Opskriften er vist 5839 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-02-21 10:12:26 Det er alle tiders suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne