Grønsagsuppe

Grønsagsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : andreaspovlen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.guleroder i skiver
3 porrer i skiver
1 blomkål
4 tsk.grøntsagsbouillon
4 ds.hakkede tomater
 pasta efter behag
 
Opskrift:
skræl gulerødderne og skær den i skiver rens porrerne og skær dem i skiver skær blomkålen i små hoveder.

Tag så en stor gryde put rapsolie i gryden til sæt porrerne og svits dem og put der efter gulerødderne og blomkålen i tag grønsags bouillonen og put den i tilsæt vand så det næsten dækker det hele men det må ikke dække det hele og bring det så i kog i ca. 10 minutter tilsæt hakkede tomater og tilsæt krydderi f.eks. oregano og timian tilsæt pasta og lad det koge de skal være mørre.





karakterer:
Opskriften er vist 13060 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu