Lobia aur pyaz (sortøjede bønner med løg)
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bønnerne udblødes i vand natten over.
Bring bønnerne i kog i vand. Læg låg på og lad dem simre 1 time, eller til de er møre. Afdryppes. Varm olien i en stor gryde og svits løg, hvidløg, ingefær og chili, til løget er blødt. Tilsæt bønnerne, salt og sirup og kog, til al væde er absorberet, ca. 15 minutter. Serveres med chappatibrød. Tips: Chili skal altid behandles med forsigtighed Undgå at røre dig i øjne, mund og næse når du har rørt ved chilien, selv efter grundig vask kan det svide, så du kan med fordel bruge handsker når du arbejder med chili. Den stærkeste smag sider i kernerne, og disse kan fjernes inden brug. Det Indiske køkken består af mange små retter, så derfor skal du beregne 3-4 gange denne mængde hvis retten skal stå alene. |
|
Opskriften er vist 17200 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne