Surbrød, Kirstens
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i det lune 35 grader vand. Mel, kærnemælk, salt, sukker og kommen tilsættes. Det hele røres godt sammen i mindst 5 min. og stilles til hævning i 30 min.
Dejen slås ned og formes til et brød, som kommes i en godt smurt form. Stilles til efterhævning i yderligere 30 min. Ridses på tværs, pensles med kærnemælk og drysses evt. med kommen. Bages midt i ovnen ved 220 grader i 40 min. |
|
Opskriften er vist 10789 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne