Nøddekage med appelsin og gulerod
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Tilsæt gulerødder og appelsinskal. Bland nødder, mel og bagepulver og vend det i dejen. Hæld dejen i en smurt springform. Bag den ca 50 min. ved 175 grader på nederske ovnrille. Læg folie over de sidste 10 min. hvis kagen ser mørk ud. Køl kagen noget af på en bagerist og tag den ud af formen.
Glasur: Rør flormelis og appelsinsaft glat ogsmør det på den halvkolde kage. Pynt med appelsinskal |
|
Opskriften er vist 6830 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer nanna - 2017-11-21 10:28:47 noget er helt galt med den her kage... ubeskriveligt sød og konsistensen er helt ved siden af... lidt lige som en makron opløst i appelsinsaft.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne