Selleriterrine

Selleriterrine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Knoldselleri
250 g.champignoner
20 g.smør
2.5 dl.Kaffefløde 9%
2 æg
1 tsk.salt
 peber
1 lille bdt. hakket persille
 
Opskrift:
Rens svampene og hak dem med en kniv. Svits svampene på en pande i smørret.

Skræl sellerien og riv den groft på råkostjernet. Kom sellerien på panden og svits den med et par min.

Tilsæt fløden og lad det simre et øjeblik uden låg. Smag til med salt og peber og afkøl grønsagerne.

Pisk æggene let sammen og bland dem med de svitsede grønsager og persille. Kom blandingen i et smurt ovnfast fad på ca. 1 l.

Sæt fadet i ovnen i vandbad ved 200 grader og bag terrinen ca. 1 time.

Serveres kold eller varm som grøn ret, men smager også godt serveret med hamburgryg.

Tips:

Selleriterrinen kan også bages i portionsforme, i små forme er bagetiden ca 3/4 time. De små forme er fine at tage med i frokostmadpakken.





karakterer:
Opskriften er vist 9560 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu