Selleriterrine
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
|
|
Rens svampene og hak dem med en kniv. Svits svampene på en pande i smørret.
Skræl sellerien og riv den groft på råkostjernet. Kom sellerien på panden og svits den med et par min. Tilsæt fløden og lad det simre et øjeblik uden låg. Smag til med salt og peber og afkøl grønsagerne. Pisk æggene let sammen og bland dem med de svitsede grønsager og persille. Kom blandingen i et smurt ovnfast fad på ca. 1 l. Sæt fadet i ovnen i vandbad ved 200 grader og bag terrinen ca. 1 time. Serveres kold eller varm som grøn ret, men smager også godt serveret med hamburgryg. Tips: Selleriterrinen kan også bages i portionsforme, i små forme er bagetiden ca 3/4 time. De små forme er fine at tage med i frokostmadpakken. |
|
Opskriften er vist 9608 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne