Fisk i fad 02
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : Bente Indsendt : |
|
|
kartofler skrælles og skæres i skiver. fisken foldes sammen og lægges over. Hakkede løg og både af hårdkogte æg fordeles over og der krydres med salt peber og karry. Der fordeles ca 75 gr. flydende margarine over. Fadet dækkes med alufolie og bages i ovnen midderste rille ved 200 gr. ca 45 min. eller til kartoflerne er møre
Tips: der serveres grøn salat til |
|
Opskriften er vist 11037 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Emiel - 2009-08-27 13:29:53 Lidt baconterninger i,er lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne