Græskarkernebrød - Græskarkerne brød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner Indsendt : Red : |
|
|
Vend gær og kærnemælk sammen.
Kom kerner i, lad dem ligge og trække i 5 min.
Kom derefter hvidløg, salt og olivenolie i. Rør godt og kom derefter langsomt hvedemel i. Kom evt. mere hvedemel i så dejen bliver fast i formen. Dejen lægges på en bageplade i ønsket størrelse med bagepapir og hæver 40 min. Man kan evt. drysse med hakkede græskarkerner. Tænd for ovnen ved 180 C, bag brødet i ca.40 min til det er let gyldent og græskarkernerne er sprøde i kanten. Tips: Man kan erstatte græskarkerner med revet gulerødder, squash eller andre rodfrugter. |
|
Opskriften er vist 11059 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne