Marengs kagen

Marengs kagen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nanna Pedersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kagen:
6 æg
450 g.sukker
375 g.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
1.5 tsk.Vaniljesukker
3 dl.mælk
75 g.Margarine
 
 Marengs:
4 æggehvider
250 g.sukker
 
Opskrift:
selve kagen

Æg og sukker piskes sammen, mel + bagepulver + vaniliesukker blandes forsigtigt i. Mælk og smør/margarine koges, det afkøles og blandes i

marengs

æggehviderne piskes godt stive, og 4 spsk sukker piskes i. Resten af sukkeret vendes forsigtigt i. marengsmassen fordeles på kagen!!!

Tips:

ps. æggehviderne skal man kunne vende på hoved uden at det falder ud!!!





karakterer:
Opskriften er vist 7476 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-20 11:18:52
hvor lang tid skal kagen bage og grader?????