Marengs kagen
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Nanna Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
selve kagen
Æg og sukker piskes sammen, mel + bagepulver + vaniliesukker blandes forsigtigt i. Mælk og smør/margarine koges, det afkøles og blandes i marengs æggehviderne piskes godt stive, og 4 spsk sukker piskes i. Resten af sukkeret vendes forsigtigt i. marengsmassen fordeles på kagen!!! Tips: ps. æggehviderne skal man kunne vende på hoved uden at det falder ud!!! |
|
Opskriften er vist 7476 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Åsted - 2011-03-20 11:18:52 hvor lang tid skal kagen bage og grader????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne