Legeret aspargessuppe

Legeret aspargessuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 g.smør
1 spsk.hvedemel
2 dl.grønsagsbouillon
1 dl.aspargesvand
1.5 tsk.skummetmælkspulver
1.5 dl.piskefløde
30 g.aspargessnitter
2 Æggeblommer, pasteuriseret
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Smørret smeltes i en gryde og melet tilsættes. Grønsagsbouillon og aspargesvand tilsættes under omrøring. Suppen koger ca. 10 min. ved svag varme.

Skummetmælkspulver udrøres i fløden og blandingen tilsættes suppen, mens den fortsat koger. Æggeblommerne røres sammen med 1 knsp. salt samt lidt af suppen og æggemassen hældes herefter i gryden.

Gryden tages af varmen og aspargessnitterne tilsættes. Smages til med salt og hvid peber.





karakterer:
Opskriften er vist 34569 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-01 16:24:05
Kog med rigtige asparges nu ved sæson og skummemælkspulver lyder ikke rart