Legeret aspargessuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes i en gryde og melet tilsættes. Grønsagsbouillon og aspargesvand tilsættes under omrøring. Suppen koger ca. 10 min. ved svag varme.
Skummetmælkspulver udrøres i fløden og blandingen tilsættes suppen, mens den fortsat koger. Æggeblommerne røres sammen med 1 knsp. salt samt lidt af suppen og æggemassen hældes herefter i gryden. Gryden tages af varmen og aspargessnitterne tilsættes. Smages til med salt og hvid peber. |
|
Opskriften er vist 34547 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-01 16:24:05 Kog med rigtige asparges nu ved sæson og skummemælkspulver lyder ikke rart |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne