Anders' Chilikylling (Ikke Stærk)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 119665 gange,
og udskrevet 3439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2016-07-30 16:35:17 Vi laver den tit. Første gang blev det meget vandet, men vi rørte det godt sammen, og det smagte skønt. Vi bruger en halv flaske sød chilisauce , men har prøvet med forskellige mærker og så var en halv flaske ikke nok, så man er nok nødt til at prøve sig frem. Når der ikke er børn og sarte sjæle til middag, så smider vi også en hakket chili i. Dejlig ret. anonym - 2016-07-15 19:16:22 hvor meget chilisauce skal der bruges ? Christina - 2016-06-09 12:14:17 Dejlig ret. Første gang vi lavede den, blev den meget vandet i sovsen, men stadig meget velsmagende. richard - 2016-04-23 18:41:39 jo det er n god ret ja den var let at lave ,og man kunne jo lige lave det i forvejen og sætte det i køleskabet så man lige kunne tage det med ro inden det skulle laves og det var bare inde i oven og det smagte skide godt. Sol - 2015-11-06 14:58:44 Ikke mindre end fantastisk :) Pernille - 2014-12-07 11:24:40 Jeg har lavet denne ret gentagende gange hjemme hos os, og den er et kæmpe hit. Den er nem at lave og smager rigtig godt. Jeg blander også de flydende ingredienser sammen i en skål, før jeg hælder dem over kyllingen. Lisa - 2011-10-31 07:50:27 en super lækker ret, den er relativ let at lave, den kan forberedes og så sættes i ovnen når det er ved at være spisetid, og så kan den sagtens varmes i ovnen næste dag. Alle ingredienserne til saucen blendede jeg sammen og så kom jeg lige en frisk chili i, da vi godt kan lide stærk mad, kyllingekødet skar jeg i strimler og lagde henover. Man kan sagtens lave denne ret stærk, man bestemmer jo selv hvor meget chili man vil bruge. Per - 2011-09-30 18:43:59 Kunne kun finde 1 chilisauce fra knor, hverken mild eller stærk, brugte en hel flaske hertil. Per - 2011-09-30 15:12:16 De flydende ingredienser, fløde, mælk, tomatpure og chilisauce bør røres sammen inden de hældes over fadet. fido 360 - 2010-11-08 09:15:16 svaet ikke stærk nok mere CHILI EX oh yeah Helle - 2009-01-14 11:38:30 Denne ret er bare det rene måååms! Klart værd at anbefale! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne