Surbrød med rosmarinskorpe
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i kærnemælken. Ægget røres sammen med sukker og salt, hvorefter man sigter sigtemelet i. De 4 teskefulde rosmarin kommes over. Til slut hældes kærnemælk, med gæret over. Det hele æltes grundigt sammen.
Hæver 2 til 3 timer på et køligt sted.
Formes på pladen, som store eller små brød - alt efter temperament. Efter hævningen i overdækket tilstand i ca. 20 min., brødene pensles med æg, og over drysses med groft salt og rosmarin. Bages i 25 - 30 min. i en 200 grader forvarmet ovn. Hvis det er store brød i lidt længere tid. |
|
Opskriften er vist 9133 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne