Irish cream cheesecake
Hovedingrediens : Oste - Flødeost Indsendt af : Laura K Indsendt : Red : |
|
|
Læg en cirkel alufolie i bunden af en 20 cm springformen. læg småkagerne i en pose og knus dem. Smelt smørret, og bland derefter cookieskrummerne i. Dæk bunden af formen med massen og lad den ligge koldt i 1 time.
Smelt chokoladen i et vandbad, når det er smeltet skal du sørge for at blande den bitre chokolade og flødechokoladen godt, og køl den derefter lidt af. Pisk flødeost og sukker til den er glat. Vend derefter flødeskummen i. Og til sidst vendes likøren og chokoladen forsigtig i. Fordel fyldet over den kolde kagebund og glat overfladen. Dæk den til og put den i køleskabet i min. 2 timer før servering. Inden servering så husk at fjerne sølvpapiret i bundet. |
|
Opskriften er vist 9568 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne