Kalkunbryst med mangosalat 02
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Thomas Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Ris:
Skyl de vilde ris godt. Bring vand og salt i kog i en gryde og tilsæt vilde ris under omrøring. Kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 40 min. Kom de løse ris i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg, i ca. 12 min. Kalkunbryst: Lad imens smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kalkunbrystet ca. 3 min. på hver side (ca. 6 min. i alt). Tilsæt bouillon, piskefløde, honning, sojasauce og ingefær. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Vend kalkunbrystet og kog det i ca. 15 min. Mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur, den skal være ca. 70°. Tag kødet op og lad det hvile tildækket i ca. 10 min. Pisk saucejævner i stegeskyen og bring den i kog. Kog saucen ved svag varme i ca. 1 min. og smag til. Mangosalat: Fordel salatblade og mangofrugter på tallerkener og dryp appelsinsaft over. Tips: Ved serveringen: Bland de 2 slags ris og server dem i en varm skål. Tips: I stedet for mangofrugt kan man anvende papajafrugt. Man kan købe en færdig blanding af løse og vilde ris. |
|
Opskriften er vist 7164 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne