Pastasalat med asparges og røget laks

Pastasalat med asparges og røget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.pastapenne
2 bdt.grønne asparges i kvarte ca 400 g
3 forårsløg i tynde strimler ca 50 g
2 skiverrøget laks i strimler
 evt.diverse salatblade
 
 Dressing:
3 spsk.mayonnaise
1 dl.Cheasy fraiche 9%
1.5 spsk.dijonsennep
1 spsk.citronsaft
1 spsk.hakket frisk estragon
1 spsk.blå birkes
 
Opskrift:
Rør alle ingredienser til dressingen sammen. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisning på posen.

Kom de grønne asparges i gryden et min. før pastaen er kogt færdig. Dyp pasta og asparges i koldt vand og lad det dryppe af. Gem lidt af kogevandet.

Bland forsigtigt pasta og asparges med dressing, forårsløg og røget laks. spæd med lidt af kogevandet, hvis det virker for tørt.

Anret evt. salaten i en skål foret med salat, fx. frissè, egeblad eller rødsalat. Server med flutes eller andet godt hvedebrød





karakterer:
Opskriften er vist 16400 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-03 16:46:17
Rigtig fin, men overset forret....lækker....lækker :-)

  -   2011-11-08 13:11:40
En virkelig god salat, som jeg har brugt flere gange til større sammenkomster. Det hele kan med fordel tilberedes dagen før og opbevares i bøtter, for at blive blandet på dagen om morgenen. Jeg bruger dog mere laks end der er i opskriften ( dobbelt op), da jeg synes at den er en central ingrediens.