Pastasalat med asparges og røget laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
|
|
Rør alle ingredienser til dressingen sammen. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisning på posen. Kom de grønne asparges i gryden et min. før pastaen er kogt færdig. Dyp pasta og asparges i koldt vand og lad det dryppe af. Gem lidt af kogevandet. Bland forsigtigt pasta og asparges med dressing, forårsløg og røget laks. spæd med lidt af kogevandet, hvis det virker for tørt. Anret evt. salaten i en skål foret med salat, fx. frissè, egeblad eller rødsalat. Server med flutes eller andet godt hvedebrød |
|
Opskriften er vist 16400 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2012-02-03 16:46:17 Rigtig fin, men overset forret....lækker....lækker :-) Bente Grøn Hansen - 2011-11-08 13:11:40 En virkelig god salat, som jeg har brugt flere gange til større sammenkomster. Det hele kan med fordel tilberedes dagen før og opbevares i bøtter, for at blive blandet på dagen om morgenen. Jeg bruger dog mere laks end der er i opskriften ( dobbelt op), da jeg synes at den er en central ingrediens. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne