Grillet fasanbryst
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
|
|
Fasanbrysterne krydres med salt, peber og evt. knust enebær.
Det røget spæk skæres i skiver som vikles om fasanbrysterne.
Lægges i en bakke og grilles i åben grill ca. 10 minutter.
Vendes jævnligt.
|
|
Opskriften er vist 15740 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne