Kylling med bacon og pikantost
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : averell Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på ca. 200 grader C alm. ovn.
Smør et ildfast fad eller brug bagepapir.
Skær en lomme i kylling brystet på en af siderne. fyld pikant ost i efter behov. Vikkel et eller to stykker bacon omkring og sæt i ovnen ca. 30-40 min. Tips: Smager godt både til pasta og kaftofler |
|
Opskriften er vist 600114 gange,
og udskrevet 7399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (124 stemmer) |
|
Kommentarer Sinne - 2024-04-29 10:56:28 Hvilken tilbehør vil du anbefale, gerne noget med kartofler🤔 Bodil - 2022-09-05 18:41:35 Her smører vi bacon med den gule pikant ost og vikler rundt om fileterne.kan også gøres med et kalkun bryst . Lækkert Linda i Canada - 2022-05-13 03:04:06 Det var lækkert. Jeg kan ikke finde Buko her in Canada, så jeg brugte flødeost tilsat urter og krydderier. Inga - 2020-08-05 17:25:06 Smager rigtig godt og er nemt at lave til mange, man kan f.eks. ordne kyllingen om formiddagen og sætte fadet på køl indtil det skal i ovnen, hvis man har gæster der kommer til eftermiddag og aften. Jeg hælder gerne lidt hvidvin i fadet når jeg sætter det i ovnen, så er det sikkert at kyllingen forbliver fugtig. Anna - 2020-06-29 09:36:11 Meget lækker ret og nem at tilberede. Michael - 2018-03-07 23:41:22 Kan med fordel kombineres med en frossen rodfrugtsblanding, tager samme tid og smides i samme fad, giver smag til retten og er lette grøntsager. El Papa - 2018-02-06 19:28:02 Det smager mig Så dejligt En flaske tør hvidvin, Chardonnay, bør drikkes iskold til maden Måske også et par skiver gode tomater Familien - 2017-12-11 16:13:38 Ny måde at kombinere kyllingfilet med lækker bacon / Ostesmag Jan - 2016-10-29 11:10:26 Super nem og dejlig ret, som alle kan spise, både børn som voksne :-) mårslet - 2016-02-10 18:09:45 rigtig god ret som hele familien synes om. anonym - 2014-08-24 00:44:01 Smag også godt uden pikantost :-) anonym - 2013-12-03 10:08:19 Smager også rigtig godt hvis man bare dubber kyllingefileten tør med lidt køkkenrulle, drysses med lidt salt og peber, smører pikantosten på og vikler parmaskinke omkring. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne