Smørdamped hvidkål med kommen
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : Mogens Lauridsen Indsendt : |
|
|
Hvidkålene dampes i smørret sammen med de øvrige krydderier.
Den friskhakkede persille kommes i lige før serveringen eller serveres i en skål, sådan at man selv kan drysse det man vil have. Tips: Smager godt til en skive groft rugbrød og sammen med frikadeller, medister, stegt flæsk. |
|
Opskriften er vist 9139 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2011-11-13 15:08:03 Det smager da bare dejligt. Kan bruges til alle slags kød og så er det sundt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne