Smørdamped hvidkål med kommen

Smørdamped hvidkål med kommen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mogens Lauridsen

Indsendt :     

Ingredienser:
25 g.smør becel eller kærgård
2 spsk.citronsaft
1.5 tsk.sukker
2 tsk.groft salt
2 tsk.spidskommen
1000 g.fintsnittet hvidkål (ca. 1 cm bred og 3-4 cm lang)
1 dl.friskhakket persille
 
Opskrift:
Hvidkålene dampes i smørret sammen med de øvrige krydderier.
Den friskhakkede persille kommes i lige før serveringen eller serveres i en skål, sådan at man selv kan drysse det man vil have.

Tips:

Smager godt til en skive groft rugbrød og sammen med frikadeller, medister, stegt flæsk.





karakterer:
Opskriften er vist 9139 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-13 15:08:03
Det smager da bare dejligt. Kan bruges til alle slags kød og så er det sundt