Italiensk bønnesalat
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kidneybønner Indsendt af : bkh Indsendt : Red : |
|
|
Vande hældes fra bønnerne. Løg og hvidløg hakkes fint. Løg, hvidløg og bønner svitses i olie i en gryde. Timian, laurbærblad, peber, tomatjuice og vand tilsættes. Bønnerne koges under låg ca. 5 min og afkøles. Salaten strimles og lægges på et fad. Bønner fordeles ovenpå. Der lægges evt. skinkestrimler over. Spises sammen med italiensk brød.
|
|
Opskriften er vist 15157 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne