Rugbrød, Kirstens
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i det lunkne vand. Sirup, olie, salt og til sidst de to slags mel tilsættes (melet lidt efter lidt). Røres sammen med en ske. Dejen æltes blank på bordet. Formes straks til en tyk pølse, der lægges i en smurt form (2 liter) og hæver lunt tildækket i ca. 1 time.
Bages på nederste rille ved 200C i 40 min. Afsvaler tildækket på en rist. |
|
Opskriften er vist 25535 gange,
og udskrevet 789 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2005-01-01 01:01:01 Et meget fast (Tungt) Brød der hurtig bliver tørt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne