Rugbrød, Kirstens

Rugbrød, Kirstens, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Rugbrød

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
25 gram Gær, frisk
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
300 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Gæren røres ud i det lunkne vand. Sirup, olie, salt og til sidst de to slags mel tilsættes (melet lidt efter lidt). Røres sammen med en ske. Dejen æltes blank på bordet. Formes straks til en tyk pølse, der lægges i en smurt form (2 liter) og hæver lunt tildækket i ca. 1 time.

Bages på nederste rille ved 200C i 40 min. Afsvaler tildækket på en rist.





karakterer:
Opskriften er vist 25535 gange,
og udskrevet 789 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10857 (2585 kcal)
KJ pr. Brød 10857 (2585 kcal)
Vægt ialt 1019 gram
Vægt pr. Brød 1019 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1065 KJ (253 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 48.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Et meget fast (Tungt) Brød der hurtig bliver tørt