Vivis Hvide Mumskage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : vivismums Indsendt : Red : |
|
|
margarinen røres blødt med sukkeret
derefter tilsættes æggeblommerne et ad gangen melet sigtes med bagepulver og vanille det røres i dejen skiftevis med mælken dejen smøres nu ud på et smurt bagepapir 30+40 cm. pisk nu de 3 æggehvider stive med de 200 gr. sukker som tilsættes lidt efter lidt smør derefter maringsmassen fra midten af dejen og ud til siderne så hele dejmassen er dækket. bages ved 190 grader C. ca. 20 min. på nederste rille. Når kagen er helt kold skæres den over på langs til 2 stk. pisk fløden og vend forsigtigt likøren i kom det oven på den ene halvdel og læg den anden ovenpå kom film over og sæt den på køl 3 4 timer. Velbekomme. Tips: den kan med fordel laves dagen før. |
|
Opskriften er vist 7255 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer benthe - 2009-08-25 08:28:34 istedet for likør kan man komme en god hindbærmarmelade i, eller andet man kan lide. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne