Sunde squashboller
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 274241 gange,
og udskrevet 7054 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (74 stemmer) |
|
Kommentarer Kate - 2022-06-22 17:11:31 Lækre boller. Gav dejen lidt valnødder for at give dem lidt knas😊 Hanne - 2021-03-15 20:49:11 Her elsker vi de sunde squashboller som vi dog laver med blandede gulerødder og squash. Bager dobbeltportion hver uge Per - 2020-11-15 19:57:56 Hvis du bruger små squash (2-300 g.) er det ikke nødvendigt at tage kernerne ud, men bruger du store squash så ville jeg tage kerner ud Trine - 2020-11-04 01:41:12 Skal man tage kernerne ud af squashen eller skal de med? Nordjyden - 2020-10-19 13:25:48 Super gode boller. Min kræsne familie elsker dem. De er dejlig svampede. Berit - 2020-08-06 09:02:11 Ok boller men ikke de bedste jeg nogensinde har smagt. Wicki - 2015-09-07 13:02:31 Gode boller, dejligt saftige indeni med sprød skorpe. Jeg putter dog også solsikkekerner og græskarkerner, hørfrø og revne gulerødder i. Og har 100 g. Fuldkornshvedemel og 500 g. Alm hvedemel 😉 HKL - 2013-10-20 14:05:22 Rigtig lækre boller. Bliver ekstra gode, hvis der kommer forskellige kerner i. Herløv - 2013-08-18 17:43:37 Meget læke boller stor succes i klubben Sønderjyden.. - 2011-08-24 18:01:02 Super lækre boller :) anonym - 2010-08-26 20:26:03 Super lækre boller! Gav dem 30 min ved 175 grader. Lars K-K - 2008-11-23 17:24:52 Toppen af toppen! De er bare gode! Kommer dog ikke helt den skrevne mængde squash i, men det er jo smag og behag. Har prøvet at drysse dem med citronpeber og barbeque; det gør dem altså bare endnu bedre... Hors'boen - 2008-11-23 11:22:20 Bare gode... Skal prøves! Sanne - 2008-09-05 16:53:51 Rigtig gode boller med en dejlig sprød skorpe! Anette - 2008-08-19 10:03:54 De smager ogsa godt hvis der kun kommes 250 g. squash i og i stedet to mellem gullerødder og 50 g. hørfrø. Vestjyden - 2008-07-20 17:05:06 Lækre boller. Dagen derpå er de super, hvis de lige får en tur i en varm ovn (160 grader) et par minutter - eller på brødristeren. Ellers kan de fryses når de er lune, så er de som nybagte til næste gang. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne