Jordskokkecremesuppe med kammuslinger og æbler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl jordskokkerne og kog dem møre i bouillonen. Afkøl og blend derefter, afvask gryden og hæld det hele igennem en sigte tilbage i gryden. Kog suppen ind til passende smag og konsistens med hjælp af fløden. Smag til med salt, peber og muskat og holdt suppen lige under kogepunktet, mens du tilbereder kammuslingerne og æblerne.
Steg kammuslingerne hårdt et halvt minuts tid på hver side - de må gerne have en kraftig gyldenbrun stegeskrope og være en anelse rå i centrum. Sautér æbleterningerne blidt og kærligt for lige at tage toppen af syren. Anret suppen portionsvis og top med kammuslingerne og æbleterningerne. Pynt med kørvel og andet kryddergrønt. |
|
Opskriften er vist 69191 gange,
og udskrevet 1860 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-30 19:19:37 Super super lækker.. gæsterne slikkede tallerknerne... SS - 2009-04-13 16:57:27 Rigtig god. Som forret lavede jeg dog kun en halv portion suppe og det rakte sagtens til 6 personer. Jeg ristede lige jordskokkerne i lidt olie sammen med et fed hvidøg i skiver, før jeg kogte dem. Og til sidst dryssede jeg med persille - mums! Rikke My - 2009-03-09 11:57:59 Lyder som en super lækker ret. Tror jeg vil gemme den og overveje den som forret til mit bryllup :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne