Duo af laksterrine og tatar

Duo af laksterrine og tatar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Terriene:
0.5 kr.filet af sej eller sandart
4 æg
7.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 cayenne
300 g.laskefilet
200 stuvet grønlangkål/spinat
 
 Laksetatar:
250 g.rå laks
1 dl.creme fraiche
1 spsk.dijonsennep
0.5 hakket rødløg
2-3 hakkede cornichoner(små syltet agurker)
 lidtfint revet peberrod
1 skrællet æbel i tern
 
 Topping:
 Lakserogn
 Dild blandet med andet kryddergrønt
 
Opskrift:
Hak fiskekødet og rør det eller kør det sejt i blenderen med salt,peber, cayenne. Tilsæt æggene et af gangen og tilsidst letpiskede fløde.
Fyld halvdelen af denne fars i en aflang terrin og læg derpå et lag af laksefilet, efterfulgt af et lag stuvet grønlangkål. Dæk med resten af farsen, læg låg på og bag terrien i ovnen ca 45. minutter ved 160 grader. Lad den bliver kold.
Hak den rå laks til tatar med kniv og rør den med creme fraiche, dijonsennep,rødløg, cornichoner, peberrod og æbleterninger.
Læg en skive terrine og en stor skefuld laksetatar på hver tallerken. Top med lakserogn og pynt med dild og andet kryddergrønt





karakterer:
Opskriften er vist 8870 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu