Duo af laksterrine og tatar
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : |
|
|
Hak fiskekødet og rør det eller kør det sejt i blenderen med salt,peber, cayenne. Tilsæt æggene et af gangen og tilsidst letpiskede fløde.
Fyld halvdelen af denne fars i en aflang terrin og læg derpå et lag af laksefilet, efterfulgt af et lag stuvet grønlangkål. Dæk med resten af farsen, læg låg på og bag terrien i ovnen ca 45. minutter ved 160 grader. Lad den bliver kold. Hak den rå laks til tatar med kniv og rør den med creme fraiche, dijonsennep,rødløg, cornichoner, peberrod og æbleterninger. Læg en skive terrine og en stor skefuld laksetatar på hver tallerken. Top med lakserogn og pynt med dild og andet kryddergrønt |
|
Opskriften er vist 8870 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne