Fersken Drøm
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt af : Ninette Indsendt : Red : |
|
|
Æggene piskes godt sammen med sukker og margarine.
Bland de blendede ferskner i og herefter kokosmel og mandler, rør det hele i æggemassen. Melet sigtes med vanilje og natron i dejen, saften tilsættes. Det hele piskes igennem til en ensartet dej. Smør en bradepande ( 30x42 ) eller fordel dejen i mindre forme (hjerteform, randform eller tærteforme) Der er nok til 3 kager hvis man bruger disse forme. Kagen bages ved 175 grader i 25 min i mindre forme og 35 min i bradepanden. Når kagen er kold, overtrækkes den med glasur. Flormelis, mandelessens og vand rørt sammen. Kom evt. lidt frugt farve i, eks. gul. Pynt evt, med tynde skiver af en fersken, lagt som en blomst i midten. Tips: Ferskner kan erstattes med ds. ananas eller ds. pærer. |
|
Opskriften er vist 14090 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lenemusen - 2021-03-15 09:27:13 Min ven siger at denne kage smager lidt som en sydtropisk bountystrand ser ud....lækkert. puttede en smule friskpresset citron og mandelessens i selve dejen - og overtrak med smeltechokolade. Ninette - 2008-02-15 23:01:23 Denne kage har jeg bagt nu nogle gange, og alle er bare vilde med den. Den smager også rigtig godt når den kommer lige fra køleskabet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne