Fødselsdagstærte
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Dej:
Æggehviderne piskes hårdt og tilsættes malede mandler og sukker. Bred dejen ud på pladen på bagepapir i 2 rektangler. Bag ved 175 grader ca. 10-15 min. Lad dem ligge på papiret til de skal anvendes: Creme: Bland æggeblommer, 1 dl piskefløde og sukkeret i en gryde. Varm det op og pisk til cremen bliver tykkere. Tag gryden fra varmen og tilsæt 125 g smør. Lad cremen køle af. Pisk 2 dl. piskefløde. Vend tærtebundene og tag papiret af. Læg dem sammen således: tærtebund, creme, piskefløde, tærtebund, creme, piskefløde. Garner med flagede mandler. Tips: Tærten bliver bedst hvis den får lov at stå koldt et døgn. |
|
Opskriften er vist 8080 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne