Baconruller med wok og hjemmebagt brød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Kenneth Indsendt : Red : |
|
|
Bland smeltet smør, vand og ymer, tilsæt gæret, rør godt, og tilsæt mel og salt. Ælt dejen og lad det hæve en halv time-en time.
Ælt igen, form 4 lange flutes og lad dem hæve et kvarters tid. Skær pepperen og kålen i strimler, skær broccolien, porre og evt. champignoner ud. Sæt risene over. Bland alt det som skal i baconrullerne undtagen baconen i en skål. form små ruller og rul bacon omkring, sæt i ovnen ved cirka 180 Varmluft cirka 20-25min. Pensel brødet med æg eller vand, og sæt det i ovnen sammen med rullerne. steg alle grøntsagerne i en wok med noget olie. Efter de har stegt et stykke tid, bland de færdige ris i og steg 5 min mere. Tag brød og ruller ud efter 20-25mim og server med wokgrøntsagerne. Tips: Man kan blande noget hvidløgs smør og komme det i små riller man skære i brødet, og så give det to min ekstra så smøren smelter. |
|
Opskriften er vist 19544 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne