Pandekager uden gluten

Pandekager uden gluten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.mælk
2 dl.kærnemælk
2.5 dl.fint glutenfri mel
3 æg
 salt
30 g.smør smeltet
 
 Til bagning smør eller margarine
 
Opskrift:
Kom mælk og kærnemælk i en skål og pisk melet i. Tilsæt æg, salt og smeltet smør.

Smelt lidt fedtstof på en pande. Når det er varmt hældes lidt dej på. Bag pandekagerne på begge sider.

Serveres med syltetøj, sirup eller sukker og lime.





karakterer:
Opskriften er vist 25653 gange,
og udskrevet 491 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-15 17:20:54
Jeg kan ikke forstaa man ikke kommer xanthan gum i melet! Smuldrer de ikke?

  -   2008-12-14 10:27:54
det er nogle gode pandekager- smager godt. mange hilsner fra kokken.