Kalvebov med rødvin og grøntsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Indsendt af : Mark Indsendt : |
|
|
Kødet brunes i margarine i en gryde, løg i kvarte tilsættes og svitses med sammen med presset hvidløg. Rødvin, gulerødder i stave, salt, peber og timian tilsættes og kødet koges ved svag varme i 1½ time.
Champignon i skiver koges med de sidste 10 minutter. Kød og grøntsager tages op af gryden hvorefter skyen jævnes med majsstivelse udrørt med vand, og smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 16080 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-12-04 14:37:57 Hvis skyen kun jævnes med stivelse & vand, set det grumset ud. Kulør eller kinisisk soya giver et pift. Ellers ok. Hilsen Lemark. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne