Kalvebov med rødvin og grøntsager

Kalvebov med rødvin og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mark

Indsendt :     

Ingredienser:
350 g.kalvebov uden ben
2 løg
1 fedhvidløg
1.25 dl.rødvin
3 gulerødder
0.25 tsk.timian
125 g.champignon
0.5 spsk.majsstivelse
0.25 dl.vand
 
Opskrift:
Kødet brunes i margarine i en gryde, løg i kvarte tilsættes og svitses med sammen med presset hvidløg. Rødvin, gulerødder i stave, salt, peber og timian tilsættes og kødet koges ved svag varme i 1½ time.

Champignon i skiver koges med de sidste 10 minutter. Kød og grøntsager tages op af gryden hvorefter skyen jævnes med majsstivelse udrørt med vand, og smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 16080 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-04 14:37:57
Hvis skyen kun jævnes med stivelse & vand, set det grumset ud. Kulør eller kinisisk soya giver et pift. Ellers ok. Hilsen Lemark.