Bagte champignon med gedeost
Hovedingrediens : Oste - Gedeost Indsendt af : FRU Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 250 gr.
Fjern stokkene fra de rengjorte svampe. Bland balsamico, olivenolie, persille, hvidløg, salt og peber. Stil svampene på hovedet på en bradepande beklædt med bagepapir (penslet med olivenolie). Pensl marinaden over svampene og bag dem i ca. 10-12 minutter - afhængig af størrelse. Svampene tages ud af ovnen og de fyldes med en skive parmaskinke og 1 lille skive gedeost. Pensl gedeosten med lidt olivenolie, friskkværnet peber og timian. Bag yderligere i 5 minutter. Anrettes som forret med lidt salat, vendt med en god dressing. serveres varme. |
|
Opskriften er vist 14608 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne