Blåbærtærte på mazarinbund
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør smør og sukker let og luftigt. Rør æggeblommerne i.
Tilsæt den revne marcipan sammen med de revne kartofler, mel og bagepulver. Vend til sidst de stift piskede æggehvider i. Bages i springform ca. 24 cm. i diameter ved 175 grader C alm. ovn 25 minutter. Imens at bunden bager røres kransekagemassen sammen og puttes i sprøjtepose med stor stjernetyld. Massen sprøjtes langs siden af formen hele vejen rundt, og sættes i ovnen i endnu 15 minutter. Hak chokoladen groft og drys den på den varme kagebund, vent et øjeblik til chokoladen bliver blank og pensel så den smeltede chokolade den ud over kagen. Rør kagecremen efter anvisningen på pakken. Pisk fløden til flødeskum. Bland kagecreme og flødeskum og fordel det over kagen, når chokoladen er stivnet. Til slut fordeles blåbær på kagen. |
|
Opskriften er vist 23858 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2016-07-15 22:38:54 Mums, den er virkelig god! Bunden er god og har en lækker konsistens. Smagfuld mængde chokolade. Alt i alt virkelig god! Der var dog alt for meget kagecreme. Vi brugte nok lidt flere blåbær end angivet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne