Tunroulade
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : henry92 Indsendt : |
|
|
Alt undtagen æggehvider blandes sammen, tilsidst vendes ægghviderne forsigtig i. Hældes i en bradepande til ovnen (det er meget tynd)
Bages ved 200 grader i 20 min Fyldet blandes og smørres på den afkølet bund og rulles som en roulade. Dressingen blandes og serveres i en skål |
|
Opskriften er vist 59375 gange,
og udskrevet 1360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (23 stemmer) |
|
Kommentarer trine - 2012-01-28 19:31:43 hvis man laver en opbagning af margarine mel mælk og fløde lader det køle af inde resten tilsættes og hviderne vendes i bliver den ikke nær så tynd anonym - 2011-01-19 16:48:35 reducer fyldet lidt - eventuelt til 1,5 dåse tun og 2 æg 1 dl mayonaise og 3/4 dl creme fraise |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne