Tunroulade

Tunroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : henry92

Indsendt :     

Ingredienser:
50 g.smeltet margarine
1 dl.hvedemel
2 dl.mælk
2 dl.kaffefløde
75 g.hakket spinat
1 tsk.salt
2 tsk.bagepulver
3 æggeblommer
3 æggehvider piskes stive
 
 Fyld:
2 dl.mayonnaise
1.5 dl.creme fraiche
2 ds.tun i vand
 salt
 peber
3 hård kogte æg
 
 Dressing:
100 g.mayonnaise
 salt
 peber
1 dl.ymer
4 spsk.hakket persille
4 spsk.hakket purløg
 
Opskrift:
Alt undtagen æggehvider blandes sammen, tilsidst vendes ægghviderne forsigtig i. Hældes i en bradepande til ovnen (det er meget tynd)
Bages ved 200 grader i 20 min

Fyldet blandes og smørres på den afkølet bund og rulles som en roulade.

Dressingen blandes og serveres i en skål





karakterer:
Opskriften er vist 59495 gange,
og udskrevet 1360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-28 19:31:43
hvis man laver en opbagning af margarine mel mælk og fløde lader det køle af inde resten tilsættes og hviderne vendes i bliver den ikke nær så tynd

  -   2011-01-19 16:48:35
reducer fyldet lidt - eventuelt til 1,5 dåse tun og 2 æg 1 dl mayonaise og 3/4 dl creme fraise