Hyldeblomsteddike
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : |
|
|
Fyld en flaske med blomsterskærme, og hæld eddiken over.
Lad eddiken stå og trække et par uger, gerne i en solfyldt vinduskarm.
Du kan evt. si blomsterne fra før du bruger af eddiken, men det er ikke nødvendigt.
Hyldeblomsteddike er dejlig i salatdressinger.
|
|
Opskriften er vist 8168 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne