Hjerter med drys
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : sus421 Indsendt : |
|
|
1. Bland alle ingredienserne sammen. 2. Ælt denne til en dej.
3. Lægges koldt i skål i 1-2 timer(anbefales over en time, gerne to, hvis der er tid. Elers bliver småkagerne klistrede og svære at få af bordet) 4. Del dejen i 2 potioner og rul ud på melet bord. 5. Udstik med hjerteform og læg på bageplade med bagepapir. 6. Pensles med sammenpisket æg. 7. Drys med nødeflager el. sukker. 8. Bages ved 175 grader i 8-10 min. Tips: De her småkager er simpelthen super nemme at lave. Og hurtige. Det eneste der tager tid er når de skal stå koldt, men der kan man jo lave noget andet i mens. |
|
Opskriften er vist 5560 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Frida - 2011-03-29 09:36:10 Til trods for at jeg spicede opskriften lidt op med brun farin, kardemomme og ingefær, er det nok de kedeligste småkager jeg nogensinde har bagt :( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne