Hvidløgs bøf med rødvins sovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
start med at vaske dine kartofler under kolt vand så de er rene for jord og snavs så skære du dem så i både alle 12 og så op i et fad med lidt olie over og nogle krydderi fx
salt peber timian paprika chile origano og så en tur i ovner på 200 grader i 50 min lav så en fars hak 2 løg og hæld dem op i en skål sammen med oksekødet pres hvidløgne op i skålen og håld creamfricen op i skålen tilsæt lidt salt og peber og så mos den til en fars med hånden tager ca 3 min efter det former du dem så lige som hakkebøffer runde og ca 1-2 cm høj tænd for panden og smelt 60 g margarine eller olie så fedtstoffet er smeltet så ligger du bøfferne på panden og lader dem ligge og stege i ca 10 min på hver side ved mellem varme til de er blevet gylden brune og så er de godkent så kommer vi til sovsen brug fedt stoffet og kraften fra pånden som du har stægt bøfferne på håld væden over i en lille kasserolle og lad det koge sammen med en 1/2 mælk og 3 dl rødvin og lav så en mel jævning i mens af vand eller mælk lidt mel og lidt vang og ryst den til den er tyk men også flydene hæld den ned i kasserollen til det der koger og rør så rundt med et piskeris og smag til med salt og peber og så er den ferdig sever den så med kartoflerne og bøfferne velbekommen Tips: rul evt bacon rundt om bøfferne og stik en tanstik i gennem for at holde på baconen |
|
Opskriften er vist 7116 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne