Lasse pasta ret
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : |
|
|
steg baconen på en pande når baconen er blevet svitset så de er brune så lig dem op på noget køkkenrulle så suger det fedtet væk eller sig dem
læg så kyllingen på panden brug fedtstoffet fra baconen til at stege dem i steg dem ved svag varme i 12 min på hver side så de er godt gyldne tag dem så af og lad dem stå i 15 min i mens koger du pastaen som skal koge i max 4 min. tilsæt en lille håndfuld salt. imens pastaen koger skære du peber frugterne ud i tern ca 1 cm når så pastaerne er ferdige sier du dem under kolt vand og så hælder du dem op i et fad sammen med peber frugterne og baconen til sidst flækker du kyllinge brystet på midten og så skære du dem i skiver på tværs og hælder dem op i fadet og så blander du det hele tilsæt evt lidt (oliven olie og jalapenos) velbekommen |
|
Opskriften er vist 5901 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (2 stemmer) |
|
Kommentarer den glade kok - 2014-02-02 16:48:31 lækker ret men du skulle måske kun koge den friske pasta i 2 minutter da du ellers kan risikere at ødelægge smag og konsistensen. og så kan jeg anbefale at bruge lidt sød chili sauce oven i hatten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne