Indbagte kartofler 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rul butterdejen ud i en tykkelse på ca. 2 mm. Skær firkanter på 15 x 15 cm. Hak skalotteløg fint og svits dem i smør i en lille gryde. Skræl og riv kartoflerne groft, pres væsken ud og varm dem igennem med løgene under omrøring i 5 min. Tilsæt creme fraiche, fintplukket dild og smag til med salt og peber. Afkøles.
Læg kartoffelfyldet på midten af butterdejen. Pensl kanterne med sammenpisket æg og luk pakken, så den har form som en trekant. Tryk kanterne med en gaffel og pensl kartoffelpakkerne med sammenpisket æg. Bag kartoffelpakkerne i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 20 min. til de er gyldenbrune - også i bunden. |
|
Opskriften er vist 30309 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Amalie - 2011-01-17 20:07:52 Dejlig ret :) Jeg tilføjede lidt oksekød, som jeg havde svitset ved siden af. Det smagte super :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne