Grøntsagssuppe 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Skær grøntsagerne i små stykker og svits det i en gryde med smørret. Hæld derefter vandet i og smuldr grøntsagsbouillonen i. Rør godt rundt og smag til med salt.
|
|
Opskriften er vist 13382 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mosegaard Skovbrug - 2009-05-17 11:32:20 Prøv at tilsætte 2 dl. friske Brændenæller og 2 dl. Skalderkål - Begge dele finthakkes og tilsættes 10 min. før retten er færdig. Der bruges KUN friske skud af begge planter ( er fulde af C-vitaminer )og giver en fantastisk smag anonym - 2008-12-23 17:28:22 ørj den er god, jeg kan slet ikke få nok af den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne