Diætistens fiberbrød (langtidshævet)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i lidt vand.
Når gæren er opløst tilsættes resten af vandet og kærnemælken sammen med salt, farin, hørfrø og hvedeklid. Røres samme og står tildækket ca. 2 timer. Herefter røres hvedemel i dejen, som æltes godt igennem og hæver på et køligt sted til næste dag. Dejen fordeles i 2 smurte forme og efterhæver i 2 – 3 timer på et lunt sted. Bages ved 200 grader i 30 – 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 4744 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne