Rabarbarsuppe
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberstilkene vaskes, skæres i mindre stykker og koges i vandet sammen med citronskal og vanille ca. 20 minutter til rabarberne er kogt ud. Saften sies fra gennem saftpose.
Saften sættes igen over varmen, smages til med sukker og tilsættes nonoxal, der neutraliserer den oxalsyre, som rabarberne indeholder. Når suppen når kogepunktet, slukkes der for varmen og suppen jævnes med det udrørte kartoffelmel. Kan serveres både varm og kold |
|
Opskriften er vist 12184 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mik - 2011-05-02 11:23:23 Rigtig God hyggeligt Til is Susanne - 2008-06-06 17:13:27 Rigtig god og nem dessert. Serveres varm med vanilleis. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne