Puri

Puri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
225 g.hvedemel
30 g.grahamsmel
0.5 tsk.salt
1.5 dl.vand
 
 Ghee til friturestegning
 
Opskrift:
Mel, salt og vand æltes omhyggeligt sammen til en lidt fugtig dej. Dejen deles i 20 lige store stykker, og hvert enkelt stykke dej formes til en rund kugle. Lidt hvedemel drysses på et bord og dejkuglen rulles tyndt ud til en flad rund puri. Ghee varmes op i en gryde og purierne frituresteges et øjeblik ved jævn varme, til de puffer op og bliver gyldenbrune.





karakterer:
Opskriften er vist 7435 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu