Puri
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Mel, salt og vand æltes omhyggeligt sammen til en lidt fugtig dej. Dejen deles i 20 lige store stykker, og hvert enkelt stykke dej formes til en rund kugle. Lidt hvedemel drysses på et bord og dejkuglen rulles tyndt ud til en flad rund puri. Ghee varmes op i en gryde og purierne frituresteges et øjeblik ved jævn varme, til de puffer op og bliver gyldenbrune.
|
|
Opskriften er vist 7435 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne